Προφίλ

Η επιτυχία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ελένης Παπαναστασίου βασίζεται πρώτα από όλα στους άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές που διακρίνονται για την αγάπη τους για τα παιδιά και την αφοσίωση στο αντικείμενο της δουλειάς τους.

Ελένη Παπαναστασίου

Η ιδιοκτήτρια/διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και Παιδαγωγικής του Eastern Connecticut State University των Ηνωμένων Πολιτειών. Διαθέτοντας 28 χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα, καθώς και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στην Αμερική, διευθύνει το Κέντρο με υπευθυνότητα και σεβασμό στην εκπαίδευση εδώ και 17 χρόνια.

Ελένη Τσάγκαρη

Πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δήμητρα Παπαγεωργίου

Απόφοιτος Γερμανικού Γυμνασίου - Abitur. Grosses Deutsches Sprachdiplom. Πτυχιούχος της Γερμανικής Φιλολογίας του πανεπιστημίου του Μονάχου.

place

Ο χώρος

Ζεστό περιβάλλον

Κατανοώντας τη δυσκολία που έχουν συχνά τα παιδιά κυρίως μικρής ηλικίας να προσαρμοστούν σε ένα καινούριο περιβάλλον, έχουμε δημιουργήσει με πολύ μεράκι ένα χώρο ιδιαίτερα ζεστό, φιλόξενο και λειτουργικό, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός χώρου διδασκαλίας και σέβεται ταυτόχρονα τους μαθητές.

Εξωτερικός χώρος

Ο εξωτερικός χώρος του φροντιστηρίου είναι καταπράσινος και πρόσφορος για παιχνίδι και χαλάρωση την ώρα του διαλείμματος. Σε συνδυασμό με τη λειτουργική και συνάμα ευρύχωρη εσωτερική διαρρύθμιση συνθέτουν ένα περιβάλλον ήρεμο και ασφαλές, ειδικά για τους μικρούς μας μαθητές.